Verslagen

STC Nieuwjaars Meeting-3

15 januari 2006, Nijnsel

We zijn het jaar goed begonnen met een druk bezochte Nieuwjaars Meeting bij Suzuki dealer Markgraaff in Nijnsel (Brabant). Het was een koude winterse dag maar de warme chocolademelk en warme versnaperingen zorgde voor de nodige warmte.

STC Audio Meeting

05 maart 2006, Woerden

In samenwerking met Car-Audio shop Carphonics Woerden hebben we de Audio Meeting georganiseerd. De lage bastonen en beats hadden geen problemen om boven het geroezemoes van de leden uit te komen en wederom met warme chocomel.

STC Feestje 6 jaar

01 april 2006, Vianen

De club had een feestje te vieren want in 2006 (maart) is het 6 jaar geleden dat de STC opgericht is. De club trakteerde daarom in samenwerking met de b.v. NIMAG op een leuk en gezellig feestje.

STC at Full Speed

06 mei 2006,

Voor de 7e maal stond de STC op het Full Speed evenement in Rosmalen, en na de verregende editie van vorig was het dit maal zomers mooi weer. 2 dagen zon, een boel gezelligheid en mooie auto

STC Suzicruze 3

28 mei 2006, Lelystad

De STC Suzicruze was weer een geslaagde meeting voor leden als zowel niet leden. In een grote stoet van Suzi's was het toeren door de Flevopolder van Lelystad naar Almere-Haven. Dit maal was de toertocht met dank uitgezet door clublid Patrick Spannen

STC at Automaxx Summer Edition-3

29 juni 2006, Biddinghuizen

Voor de 5e maal werd de Summer Edition georganiseerd en voor de 5e maal was de STC van de partij. Met 48 auto's en minstens zoveel leden en aanhang was het o.a. gezellige kamperen en barbequen tot in de vroege uurtjes.

STC Paintball Showdown 2

23 juli 2006, Almere-Buiten

Het was weer sluipen en kruipen in de bossen van polder op de STC Paintball Showdown 2. VOor de 2e maal waren we bij Gladiator.nl voor een middagje paintballen met leden.

STC Forum Barbeque3

29 juli 2006, Amsterdam

Het is bijna een traditie geworden om met clubleden en leden van het clubsite forum een gezamelijke barbeque te organiseren. Dit maal was de lokatie weer in Amsterdam aan de Gaasperplas.

STC on Tour: Suzuki Camp

04 augustus 2006, Wittnberg, Duitsland

Met een aantal leden van de club zijn we naar het Suzuki Camp geweest in Duitsland, een kampeerweekendje met andere Suzuki vrienden uit Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Tsjechie en Oostenrijk. Het waren 3 leuke dagen in Duitsland volgend jaa

STC at Japans Autosport Festival

01 oktober 2006, Assen

Voor de 7e maal was de STC aanwezig op het Japans Autosport festival op het TT Circuit van Assen. Dit maal wederom een gezellige boel met leden en een lekkel happie van die STC Kokkie.

STC Cinema Meeting-2

11 november 2006, Antwerpen, Belgie

De STC Cinema Meeting was weer een gezellige gebeuren met de leden en hun aanhang. We verzamelde 's middags bij de Mc Donalds op Hazeldonk waarna we in Antwerpen bij Metropolis een filmpje gepakt hebben.

STC Suprise Party Philip

12 november 2006, Woerden

Uit waardering hadden een aantal leden voor Philip (Voorzitter en 1 van de oprichters van de club) een suprise party georganiseerd. In het bowlingcentrum van Woerden werd hij stom verbaasd door een groot aantal leden verrast met een feestje.

Heb jij ook nog mooie foto’s van een meeting waar de SCN/STC bij was, stuur ze dan naar berry@suzukiclubnederland.nl

  • Ad: