Verslagen

STC & Carspecials Nieuwjaars Meeting

09 januari 2005, Amsterdam

Een nieuwjaar goed begonnen met een Nieuwjaars Meeting in samenwerking met Carspecials in Amsterdam. Het gaat een mooi jubileum jaar worden voor de club tezamen met de leden. Lees het verslag geschreven door Martin Stelten met foto verslag.

AutoRai 2005

14 februari 2005, Amsterdam

Geen verslag van een meeting of uitje in clubverband maar een foto verslag van de Autorai. Dit jaar wordt het jaar van de nieuwe Swift en de AutoRai was de mogelijkheid voor vele om de nieuwe Swift voor het eerst in het echt te aanschouwen.

STC leden at ETS'05

12 maart 2005, Amsterdam

Op de Europian Tuning Show 2005 (ETS) hadden een aantal leden de eer om hun auto en audio installaties te showen aan de vele bezoekers van de ETS. Lokatie van de beurs was de Rai in Amsterdam, waar over 3 hallen het vele mooi's verspreid stond.

STC Veluwe Puzzelrit

20 maart 2005, Garderen

Op een mooie warme lente dag hebben we de leden aan het puzzelen gezet in het bos en- natuurrijke gebied van de Veluwe. Lees het verslag geschreven door clublid Martin Stelten en bekijk het fotoverslag.

STC Jubileum Meeting

03 april 2005, Amsterdam

Voor het 5 jarige bestaan van de club hadden we in Amsterdam een gezellig feestje voor leden en een aantal STC vrienden georganiseerd. Op een mooie afgesloten lokatie kon iedereen genieten van de zon, muziek, auto's en de delicatessen van de STC koks

STC at Full-Speed-3

07 mei 2005, Rosmalen

Het zat alle autoclub's op Full-Speed in de Autotron Rosmalen dit jaar niet mee met het weer. Het zomerse tintje wat de STC als thema voor de clubstand had was het enige wat aan de zomer deed denken. Ondanks het slechte weer was het toch gezellig.

STC Suzicruze 2

29 mei 2005, Noord-Brabant

In 2003 hadden we de eerste Suzicruze dus hoog tijd voor een deel 2. Op een zonnige zondag middag konden leden en niet-leden aansluiten aan de colonne met Suzuki's en mee toeren door het Brabantse landschap.

STC Forum Barbeque2

11 juni 2005, Vlaardingen

Weer een gezellige barbeque meeting in Vlaardingen die via het forum geregeld was. Een kort regenbuitje zorgde nog voor de nodige wateroverlast maar daarna was het lekker smullen en relaxen.

STC at Automaxx Summer Edition-2

23 juni 2005, Biddinghuizen

CARAMBA! het Summer Edition weekendje van Automaxx was dit jaar 4 dagen FIESTA!! Met het weer was niets mis anders zocht je gewoon verkoeling in het STC zwembadje. Het was een super gezellig en lang weekend en we kijken alweer uit naar 2006!

STC Forum Barbeque MAZ

16 juli 2005, Amsterdam

Een gezellig avondje barbequen aan het water in Amsterdam Zuidoost met Suzuki vrienden i.pv. van meeten bij de Mc Donalds in Amsterdam Zuidoost. De lokatie was perfect, de sfeer was zeer goed en iedereen heeft een gezellige avond gehad.

STC at Japans Autofestival-2

24 juli 2005, TT Circuit Assen

Samenhorigheid onder japanse autoliefhebbers en Suzuki vrienden op het TT Circuit van Assen. Het was een super gezellige dag met een lekkel happie van die STC Kokki!!

STC members at Suzuki Camp Duitsland

05 augustus 2005, Bergwitz, Duitsland

Een aantal leden van de club zijn naar het Duitse plaatsje Bergwitz afgereisd vooreen weekendje met duitse Suzuki vrienden. De duitse Suzuki club organiseert daar jaarlijks een Suzuki Camp met grootse toertocht. Een aanrader voor volgend jaar!

STC Paintball Showdown

04 september 2005, Almere-Buiten

Een zeer geslaagd middagje paintballen met leden in Almere-Buiten bij Gladiator Sports. Verkleed in camouflagepakken en bewapend met een paintballguns was het een spannende en zeer gezellige dag.

STC at Full Speed Indoor Zwolle

24 september 2005, Zwolle

3e keer dat de STC vertegenwoordigd was op dit indoor evenement. De sfeer op de clubstand was zeer goed en veel leden hebben de club een bezoekje gebracht op het evenement. Een geslaagde Full Speed met veel lol en gezelligheid.

STC Halloween Meeting

09 oktober 2005, Moergestel

Het was griezelen op de STC Halloween "early edition" Meeting met griezels en heksen. Sponsor Styling Stuff was aanwezig met Suzuki verkoopwaar op de locatie beschikbaar gesteld door Automobielbedrijf Donkers. Een super meeting met veel gezelligheid!

STC Cinema Meeting

05 november 2005, Antwerpen, Belgiƫ

In clubverband zijn we naar de bioscoop geweest in Antwerpen, Belgiƫ. 's Middags werd er verzameld op grensovergang Hazeldonk vandaar zijn we in colonne richting Antwerpen gereden om een gezellig avondje tegemoet te gaan.

Heb jij ook nog mooie foto’s van een meeting waar de SCN/STC bij was, stuur ze dan naar berry@suzukiclubnederland.nl

  • Ad: