Verslagen

STC Nieuwjaars Meeting-2

10 januari 2004, Veghel

Clubmeeting in januari om de leden weer bijeen te brengen om de beste wensen over te dragen voor het nieuwe jaar. Een koude maar gezellige dag bij MCC Sport in Veghel.

STC Forum Meeting, Friday the 13th Meeting

13 februari 2004, Nieuwegein

Initiatief van Swiftdude om een meetinkje te houden in Nieuwegein bij de Mac Donalds en dat deze nou net op vrijdag de 13e valt 🙂 Leuke en gezellige avondmeeting met veel mensen van het STC forum en een paar van de Suzimaniacs.

STC Forum Schrikkel Meeting

29 februari 2004, Antwerpen, Belgie

Februari had dit jaar rare dagen, zo gingen we met een aantal mensen van het STC forum op 29 februari (Schrikkeldag) weer naar de film in Belgie. Net zoals vorig jaar spraken we af in Roosendaal en vandaar uit richting Antwerpen.

STC & Carspecials Springmeeting

27 maart 2004, Amsterdam

In samenwerking met Carspecials hebben we de springmeeting dit jaar georganiseerd. Op een mooie lente zaterdagmiddag werdt het een geslaagde meeting voor zowel de STC als Carspecials.

STC at Full-Speed-2

01 mei 2004, Rosmalen

Van Full-Speed Rosmalen kunnen we nooit genoeg krijgen, het evenement in de Autotron Rosmalen is altijd een succes. Een weekend lang auto's showen, bekijken en gezellig babbelen met bekende. Het was weer een zonnig weekendje Brabant.

STC at Japans Auto Festival-4

16 mei 2004, Assen

We hadden de zon van 2 weken geleden uit Rosmalen mee genomen naar het TT Circuit van Assen, want het was wederom prachtig en zonnig weer op het Japanse Autofestival.

STC at Automaxx Summer Edition, deel 1

27 juni 2004, Biddinghuizen

De STC ging terug in de tijd "Back to the Seventies" verkleed als hippies, pimps, afrodudes en bloemenmeisjes gaven we kleur aan de Summer Edition van Automaxx. 3 Dagen lang was het weer feesten en slapeloze nachten met de STC.

STC at the Int. Tuning Weekend

30 juli 2004, Maasmechelen, Belgie

Met een aantal leden en vrienden van de club zijn we naar Belgie afgereisd voor een weekendje kamperen op het International Tuning Weekend in Maasmechelen. Een zeer gezellig weekend met bijna tropische temperaturen op de Duivelsberg.

STC Forum Barbeque

14 augustus 2004, Vlaardingen

Op initiatief van clublid Remco Frankena (Cotjuh) zijn we met een groep STC leden en forummers gaan barbequen langs de Maas vlakbij Hoek van Holland. Richard had gezorgd voor de zelf gemaakte barbeque en de rest voor vlees en frisdrank.

STC at Full-Speed Indoor Zwolle

25 september 2004, Zwolle

Voor de 2e keer was de club bij de Indoor variant van Full-Speed aanwezig met een aantal mooie auto's van leden op de clubstand. Dit maal was het thema van de clubstand creepy, vandaar al het ongedierte en lugubere objecten bij de auto's.

STC Forum Meeting MAZ

23 oktober 2004, Amsterdam

STC MAZ (Meeting Amsterdam Zuidoost) een forum meeting die op de zaterdagavond bij de Mac Donalds in Amsterdam Zuidoost gehouden is. Dit is een meeting die regelmatig georganiseerd wordt door leden op het forum om bij elkaar te komen in het weekend.

STC uitje International Tuningsalon-2

31 oktober 2004, Mechelen, Belgie

In clubverband zijn we weer naar het grootse autoshowbeurs de International Tuningsalon geweest in Mechelen, Belgie. De Nekkerhal stond weer vol mooie auto's waar iedereen zich aan kon vergapen en misschien wel van kan dromen om te hebben.

Heb jij ook nog mooie foto’s van een meeting waar de SCN/STC bij was, stuur ze dan naar berry@suzukiclubnederland.nl

  • Ad: