Verslagen

STC Springmeeting

19 april 2003, Utrecht

Eerste clubmeeting van het jaar om meteen de lente in te luiden. In samenwerking met Scorpion Tuning/1-2-3 Quality Service konden leden deze dag tegen gereduceerde prijs met hun auto de vermogenstestbank op om de paardekrachten te laten meten.

STC at Full-Speed

03 mei 2003, Rosmalen

Nieuwe naam maar het is nog steeds het super gezellige evenement in de Autotron Rosmalen. Voorheen was het alleen Speed maar nu is het Full-Speed, het waren weer 2 mooie dagen in mei met zon, mooie vrouwen en natuurlijk mooie auto's

STC at Japans Auto Festival-3

29 mei 2003, Assen

Het Japanse Autofestival was weer terug op het TT circuit van Assen. Het was dit maal een bloedje hete dag! niet alleen van de mooie auto's, vrouwlijk schoon en spannende sprints maar ook door het zeer warme zomer weer.

STC Suzicruze

11 mei 2003, Nijmegen

Ooit veel Suzuki's bij elkaar gezien?, dan was dit je kans geweest. In een grote colonne van Suzuki's hebben we in de omgeving van Nijmegen de Suzicruze gehouden. Deze toertocht was voor zowel leden als niet-leden georganiseerd.

STC at Automaxx Summer Edition

04 juli 2003, Biddinghuizen

De eerste editie was een succes en dit maal zou het Automaxx Weekendje weer een succes worden. 3 Dagen lang was het weer feesten met slapeloze nachten op het evenement. En dit jaar had de STC een thema-avond op vrijdag, namelijk Toga Party

STC at Full-Speed Indoor

27 september 2003, Zwolle

Voor het eerst dat de club op de twee daagse variant Full-Speed Indoor in de IJsselhallen aanwezig was met een clubstand. De indoor variant van Rosmalen was een succes mede doordat we van de importeur een Ignis Sport mochten lenen.

STC Meeting met Puzzelrit-3

25 oktober 2003, Raamsdonksveer

Iedereen was weer aan het puzzelen gezet in de omgeving van de Bieschbosch maar het leek meer op een rally. Door het regenachtige weer kwamen alle deelnemers met vieze auto's onder de modder weer terug bij het Nationaal Automobiel Museum "Louwman"

Heb jij ook nog mooie foto’s van een meeting waar de SCN/STC bij was, stuur ze dan naar berry@suzukiclubnederland.nl

  • Ad: