Verslagen

STC Nieuwjaars Meeting

13 januari 2002, Utrecht

Het nieuwe jaar ingeluid met de STC familie op lokatie in Utrecht bij kartcentrum DeFabrique Eurodomein. In een afgehuurde zaal van DeFabrique hield de STC een nieuwjaars meeting om de leden bij elkaar te brengen en de beste wensen over te dragen.

STC at DoDare festival

17 februari 2002, Zandvoort

De STC was met een clubstand aanwezig op het eerste evenement in Nederland waar sprintliefhebbers legaal tegen elkaar konden racen. Het evenement werd door de organisatie DoDare georganiseerd op Circuitpark Zandvoort.

STC at Speed 2002

05 mei 2002, Rosmalen

De voorgaande edities van Speed waren altijd zonnig, jammer genoeg viel deze editie van Speed dit maal letterlijk en figuurlijk in het water. Het was ondanks de gezelligheid beide dagen koud en regenachtig.

STC at Automania Weekend

28 juni 2002, Biddinghuizen

Voor het eerst in Nederland een speciaal camp-over weekend voor autogekken, georganiseerd door VDB Promotions. Op het evenemententerrein van Sixflags werd 3 dagen lang (28-29-30 juni) Automania gehouden, vol fun en gezelligheid met autofanaten.

STC & MCN Circuitdag 2

20 juni 2002, Lelystad

Vorig jaar was de circuitdag samen met de MCN (Mitsubishi Club Nederland) een succes vandaar dat we dit jaar het nog een keer gedaan hebben. Deze dag konden leden tonen en leren hoe behendigd ze met hun auto over het circuit waren.

STC Mega Meeting

28 juli 2002, Andijk

De STC Mega Meeting met puzzelrit-toertocht en achteraf een lekkere barbeque verzorgd door de chef-koks van de STC. Het was een zeer geslaagde dag met veel leden, lekker eten en zonnig weer in de kop van Noord-Holland.

STC at Japans Auto Festival-2

01 september 2002, Lelystad

De STC was met een flink aantal clubauto's aanwezig op de 4 editie van het Japans Autofestival dat dit keer op het Midland Circuit van Lelystad werd gehouden. Het was een zon overgoten dag in de Flevopolder met mooie auto's en veel gezelligheid

STC Meeting at C.A.P.

26 oktober 2002, Helmond

Weer is een meeting in het zuiden van Nederland in samenwerking met CAP Carcosmetics en Peels Audio. Het was een koude dag maar wel een gezellige dag. Bij CAP kon men zich vergapen aan de styling en tuning spulletjes en bij Peels aan de car audio.

STC to the Movies

20 oktober 2002, Antwerpen, Belgie

Met een aantal mensen van het STC forum zijn we gezamelijk naar de megabioscoop in Antwerpen, belgie gegaan om een filmpje te pakken. Het verzamelpunt was de Mac Donalds in Roosendaal en vandaar zijn we in colonne richting Belgie gereden.

Heb jij ook nog mooie foto’s van een meeting waar de SCN/STC bij was, stuur ze dan naar berry@suzukiclubnederland.nl

  • Ad: