New Swift auto van het jaar in Japan
#1
bron: Autorai.nl

Meervoudige eer voor Suzuki Swift
(11/25/2005)
De Suzuki Swift heeft opnieuw titels op zijn naam geschreven. De Japanse vereniging van autojournalisten RJC koos de compacte Suzuki tot ‘Auto van het Jaar’. Ook bij een concurrerende verkiezing in Japan kreeg de Swift onlangs een onderscheiding. En zelfs in IJsland is de compacte Suzuki onderscheiden.
De jaarlijkse prijzenregen die samenhangt met de diverse ‘Auto van het Jaar’-verkiezingen overal ter wereld, komt nu op gang. De Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC) kiest ieder jaar de beste nieuwe Japanse auto. Dit jaar konden de 72 juryleden stemmen op 21 modellen die in 2005 nieuw op de markt verschenen zijn. De winnaar werd de Suzuki Swift. De jury is enthousiast over het uiterlijk van de nieuwe Swift, die de kernbegrippen ‘styling’ en ‘dynamische prestaties’ combineert, aldus het juryrapport.
Meer prijzen
De Swift lijkt overigens een abonnement te hebben op ‘Auto van het Jaar’-titels. Van de organisatie van de concurrerende titel Car of the Year Japan 2005-2006 ontving de Swift onlangs ook al een onderscheiding: de Special Achievement Award in de categorie ‘Most Fun’, op basis van zijn markante en sympathieke uiterlijk en zijn bovengemiddeld goede wegligging.

En er valt nog een derde titel te vermelden: de Suzuki Swift is ‘Auto van het Jaar’ in IJsland.

Ook uit de hoek van de chemische industrie komt lof. De Swift is namelijk voorzien van een nieuw soort kunststofschuim, Xenoy van General Electric Company, dat de neus veiliger maakt voor voetgangers die onverhoopt betrokken raken bij een aanrijding met een Suzuki Swift. De Society of Plastic Engineers (SPE) heeft de Swift daarvoor de Automotive Innovation Award toegekend.
Reply

#2
BeterBiggrin45 45 45 45 45 45 45
Reply

#3
hier nog de mooiste swift site die ik tegen ben gekomen met allerlei leuke hebbe dingetjes
swift site
[Image: scen_copy3.jpg]
ik vertrouw niks wat 5 dagen bloed en niet dood gaat!!!!!!!!!!!!!!!!
en in iedere vrouw zit iets goeds je moet het alleen zelf erin steken!!!!!!!!!!!!!
Reply

#4
Meer dan logisch eigenlijk. Toch???? Tongue
Quote:De naald van de toerenteller klimt en nadert de 6000 toeren. Hoewel je gevoel en gehoor zegt 'hier houdt het op' weet je dat je hier met een VTEC te doen hebt. Blijven vloeren dus...
Reply

#5
go suzuki 39 39
swift niet meer
mx3 niet meer
nu 323 f
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.