S-Cross GLX
#1
Hallo, Zijn er tips die nuttig voor me zijn bij de S-Cross GLX met panoramisch glazen schuifdak? Ik heb altijd met oudere auto's gereden dus dit is een serieuze stap die ik nu heb genomen met voor de eerste keer een nieuwe auto, en dan ook een mild hybride. Mijn eerste vraag waar ik aan denk is....is het te doen om dakrails met een dakkoffer te nemen ivm het glazen dak? En koop ik dit best bij de suzuki dealer dat er achteraf geen discussie kan zijn als er iets aan het glazen dak zou zijn. Dat ze niet kunnen zeggen dat ik de verkeerde dakrails of koffer heb geplaatst. Wel zie ik dat dit bij bv autovak of online veel goedkoper is. 
Tweede vraag...ik wou "stootlijsten" op de zijkant zetten, omdat ik bang heb dat iemand zijn deur tegen de auto zou stoten. De verkoper vertelde dat dit puur voor het uitzicht wordt gedaan , want dat het niet helpt tegen een open zwaaiende deur...klopt dit?
Reply

#2
Laat je niks wijsmaken, stootlijsten aan de zijkant is altijd een goed idee. Vaak kijken mensen nergens naar en gooien hun deur open omdat ze er niet goed eruit kunnen, met name ouderen en mensen die wat overgewicht hebben.  Mijn auto heeft zoveel schade aan de portieren door mensen die niet uitkijken,pfff. Wat jouw vraag over dakrails betreft, je moet die hebben passend voor een Suzuki, dus dat zou ook aftermarket kunnen zijn, enige waar je rekening mee moet houden is lading die je op je dak kunt vervoeren, die ligt op max 75 kg. Of even op ebay of zo kijken, https://www.idealo.de/preisvergleich/Off...m-a-c.html. Dit zijn de aluminium varianten. En hier: https://www.bol.com/nl/nl/p/dakdragers-g...oductTitle
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.