front car camera op INfotainment system
#1
Hallo. 
Heeft iemand een idee, of ik een extra camera kan aansluiten op het Bosch SLDA infotainment system / Wil graag een front-park-assist-camera, gelijk aan de achteruitrij-camera. Dank voor jullie assist.
Reply

#2
Weet niet of je een video aansluiting hebt op SLDA multimedia voor een frontcamera, ( je kan een splitter kopen of een adapter videokabel waar je 2 camera's aankunt sluiten en dan naar je video in van je unit) maar koop een goede camera en die kan je in grille weggwerken. De frontcamera wordt aangezet zodra je de schakelaar omzet van je frontcamera. Achteruitrijcamera wordt dan geactiveerd zodra je de auto in zijn achteruit zet  zoals nu al het geval zal zijn.

Om frontcamera te laten werken, hebt de je constante plus nodig of de geschakelde plus draad, schakelaar tussen plusdraad of geschakelde plus draad zetten en massa op carrosserie is zwarte draad en video kabel van camera naar de unit.Beste is om zelf vulkaniserende tape te gebruiken om videokabel te beschermen tegen vocht. Is niet zo moeilijk om bedrading van motorruimte naar dashboard te krijgen via schutboord van de auto, waar de bekabeling naar binnen gaat. Zorg dat je het netjes wegwerkt, ook je bedrading met een tiewrapje met daaraan stukje plastic waarop je met waterproof stift de bedrading markeert  zodat je achteraf weet welke draad waarnaartoe gaat  en welke draad het is. Makkelijker achteraf om fouten op te sporen of als iets niet werkt.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.