Suzuki Alto maart 1999
#1
Beste forum leden,
Ik stel deze vraag voor iemand die niet in het bezit is van moderne communicatie middelen.

Is het bekend of er een trekhaak leverbaar is geweest voor een Suzuki Alto van
maart 1999.
Zo niet zijn er dan bouwtekeningen te verkrijgen voor deze trekhaak.
Navraag gedaan bij de importeur maar zonder resultaat.
Bij voorbaat dank
Reply

#2
Ik vrees dat er niet veel aanhangers werden gebruikt voor een Alto. Het is echt zelf gaan lassen,opmeten, materiaal bij een ijzerboer scoren. kogel trekhaak op sloop scoren. Als de persoon zelf kan lassen dan hoeft het niet duur te zijn, vergeet ook niet dat je een kabelboom moet installeren.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#3
Je hebt Message
Reply

#4
(01-03-2021, 16:05)Leibniz Wrote: Ik vrees dat er niet veel aanhangers werden gebruikt voor een Alto. Het is echt zelf gaan lassen,opmeten, materiaal bij een ijzerboer scoren. kogel trekhaak op sloop scoren. Als de persoon zelf kan lassen dan hoeft het niet duur te zijn, vergeet ook niet dat je een kabelboom moet installeren.

Bedankt voor je bericht.
Ik denk ook dat er niet veel aanhangers achter een Alto hebben gehangen. Dan zal het zelf bouwen worden. Materiaal, zagen en lassen is geen probleem. Een werktekening voor deze trekhaak zou wel gemakkelijk zijn. Weet je of die ergens te koop is of te downloaden?
bvd
mvrgr
Reply

#5
Haal de tapijt weg, en dan zorg dat je trekhaak op 4 plekken moet vastzitten. Even kijken hoe het aan onderkant is dat je nergens per ongeluk gat boort. Ik denk dat je dit idee moet hebben, maar uiteraard afgestemd op de Alto: http://www.john2211.nl/Hybride_accessoir...kening.jpg of dit hier: https://www.burghoftrekhaken.nl/images/p...n-pixo.jpg Dan plaat links rechts en 4 bouten erdoor , boven in kofferbak misschien 2 repen metaal waar bouten doorheen en moeren. Is maar een idee, je zult zelf beste weten hoe je dat wilt en natuurlijk gat boren voor de bedrading, gat goed met tectyl tegen roesten beschermen en rubberen thule draad doorheen. Een midden waar kogel zit is waar de klep in het slot valt , de haak die de klep vastgrijpt. Tekeningen kan je vergeten is gewoon goed meten, en aanpassen aan Alto, trekhaak mag de kentekenplaat niet belemmeren let daar op.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#6
(02-03-2021, 18:36)Leibniz Wrote: Haal de tapijt weg, en dan zorg dat je trekhaak op 4 plekken moet vastzitten. Even kijken hoe het aan onderkant is dat je nergens per ongeluk gat boort. Ik denk dat je dit idee moet hebben, maar uiteraard afgestemd op de Alto: http://www.john2211.nl/Hybride_accessoir...kening.jpg of dit hier: https://www.burghoftrekhaken.nl/images/p...n-pixo.jpg Dan plaat links rechts en 4 bouten erdoor , boven in kofferbak misschien 2 repen metaal waar bouten doorheen en moeren. Is maar een idee, je zult zelf beste weten hoe je dat wilt en natuurlijk gat boren voor de bedrading, gat goed met tectyl tegen roesten beschermen en rubberen thule draad doorheen. Een midden waar kogel zit is waar de klep in het slot valt , de haak die de klep vastgrijpt. Tekeningen kan je vergeten is gewoon goed meten, en aanpassen aan Alto, trekhaak mag de kentekenplaat niet belemmeren let daar op.

Leibniz,
Mijn dank voor je reactie en advies. Ik zal het aan de eigenaar van de Susuki doorspelen.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.