hoofdzekering door
#1
Gisteren kwam ik ineens tot stilstand omdat alle voeding weg was ( gelukkig tijdens het inparkeren op een veilige plek) Wegenwacht gebeld , na wat dingen nagelopen te hebben bleek dat de hoofdzekering doorgebrand was: ( zekering bleek ook gesoldeerd te zijn)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=101...2207520000..

door een noodreparatie te doen kon ik weer verder:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=101...2207520000..

nu vroeg ik mij af of je deze zekering zo kunt kopen en of het makkelijk is om deze zelf te vervangen (indien mogelijk)

hoor het graag even

gr Robert8055
Reply

#2
Kan je bij de Suzuki dealer kopen en ja die zou je zelf kunnen vervangen, weet niet hoe handig jij bent. Alleen ga eerst eens na waarom hoofdzekering is geklapt, er kan ergens nog meer gekloot zijn. Een hoofdzekering klapt niet zomaar.Ik begrijp dat op plek van de hoofdzekering die is doorgesoldeerd en dat stuk dat gesoldeerd is is geklapt?
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#3
(09-10-2020, 12:40)Leibniz Wrote: Kan je bij de Suzuki dealer kopen en ja die zou je zelf kunnen vervangen, weet niet hoe handig jij bent. Alleen ga eerst eens na waarom hoofdzekering is geklapt, er kan ergens nog meer gekloot zijn. Een hoofdzekering klapt niet zomaar.Ik begrijp dat op plek van de hoofdzekering die is doorgesoldeerd en dat stuk dat gesoldeerd is is geklapt?

Ja hij is idd geklapt bij het gesoldeerde gedeelte , het hoe en waarom is mij een raadsel ook omdat ik er niet bij was toen hij eruit klapte , tevens ontbrak ook het plastic doorzichtig omhulsel wat er normaal omheen hoort te zitten:

https://dutch.alibaba.com/product-detail...11919.html

Frappant blijft het wel dat mijn eigen garage dit niet heeft opgemerkt , zeker omdat tijdens het vervangen van de bak en de krukassensor de stroom er af is geweest... verder begreep ik van de wegenwacht dat dit onderdeel zelden eruit klapt( kan natuurlijk altijd ) maar je kon aan de manier van reageren van de wegenwachtmedewerkef merken dat dit niet was zoals het hoort
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.