Eerste auto
#1
Goedemiddag,

Ik ben opzoek naar mijn eerste auto, en nou viel mijn oog op de Swift. wat vinden jullie hiervan? heb namelijk weinig kaas gegeten van suzuki's. https://www.autowereld.nl/suzuki/swift/1...tails.html

Alvast bedankt!
Reply

#2
Wist niet dat auto's melk gaven om er kaas van te maken?: https://www.youtube.com/results?search_q...t+2e+hands
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#3
(03-02-2020, 16:28)Jesse123 Wrote: Ik ben opzoek naar mijn eerste auto, en nou viel mijn oog op de Swift. wat vinden jullie hiervan?

Prachtige wagen en Swiftjes staan bekend om het rijplezier, dus zodra je een testrit hebt gemaakt en 'm aan de tand mag voelen ben je waarschijnlijk snel om. Ook vind ik het bijzonder geschikt als eerste auto, onderhoud is heel erg betaalbaar en de auto is geeft veel feedback over wat je wel en niet kan maken.

Let wel op met Sport uitvoeringen (maar dat geld voor elk merk), de vorige eigenaar heeft niet dat model gekocht om zuinig mee te rijden en dat is dan waarschijnlijk ook niet gebeurd. Als ie vaak koud aan het scheuren is geweest of flinke hobbels heeft gepakt kan je slijtage, lekkage of problemen met het onderstel hebben.

Bij GT-tjes GTI-tjes, Sports en dat soort uitvoeringen vind ik het altijd raadzaam om de auto op voorwaarde van een goede aankoopkeuring te kopen. Kost even wat extra, maar geeft je wel de zekerheid dat ie niet kapot is geragt.

Het volgende grote probleem is jij, dit model Sport en de reden waarom je 'm wil hebben (want je hebt deze niet alleen maar gekozen voor het leuke streepje, toch?). Deze auto gaat met alle gemak die bochtjes pakken en zal uitnodigen om het nog meer te willen doen. Zodra je merkt hoeveel vermogen die bovenin heeft ben je nooit meer onder de 3000 toeren te vinden. Laat je niet verleiden tot onveilig gedrag in het verkeer, want jij wil dat waarschijnlijk en de auto zal het als een mak hondje met alle plezier uitvoeren.

Dát is ongeveer te verwachten als je de Swift Sport uit 2008 gaat halen.

(03-02-2020, 17:26)Leibniz Wrote: Wist niet dat auto's melk gaven om er kaas van te maken?

Je oog op een auto laten vallen lijkt me ook niet heel comfortabel trouwens.

Het schijnt met deze Nissan trouwens wel te kunnen. https://pbs.twimg.com/media/D1Er0-aXcAEbBwT.jpg
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.