handgreep alto afgebroken
#1
Goeiedag,

Wie kan mij vertellen welk onderdeel, en de naam hier van, ik moet vervangen om mijn handgreep van mijn Alto weer werkend te maken. Op de foto (https://imagizer.imageshack.com/img924/8831/3Q7qWw.jpg) zie je dat linksboven een stukje is afgebroken.

Wie helpt?

Alvast bedankt, Thijs
Reply

#2
De link werkt niet...
Slow is Wise, Fast is Nice!!!
Reply

#3
Sorry , ik heb de link aangepast in het bericht.
Reply

#4
Je kan alleen een complete deurgreep bestellen/kopen, is niet los te koop. Dus sloperijen bellen, en dan slot overzetten.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#5
Als alleen het puntje waar het haakje in moet afgebroken is, zou je kunnen proberen om de linker en de rechter deurgreep om te wisselen. Ik weet dat dat bij oudere Swifts en Baleno's mogelijk is. De handgrepen aan de buitenkant zijn als het goed is identiek, alleen gebruik je het andere oogje voor de bevestiging.

De foto werkt overigens nog steeds niet, dus ik weet niet of mijn oplossing gaat werken omdat ik de handgreep niet kan zien.
Reply

#6
Als je link zelf eerst kopieert ipv erop klikken kan je hem zien: https://imagizer.imageshack.com/img924/8831/3Q7qWw.jpg Beter is op sloop een te kopen want als je die eruit wilt halen breekt de boel af.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.