Reactie plaatsen 
Poineer Avic-F8430BT
Ciedric Offline
forumlid

Berichten: 2
Lid sinds: Mar 2019
Auto: STI09 + Swift 1.2 Bandit
Woonplaats: Onder de rook van DH
Bericht: #1
Poineer Avic-F8430BT
In onze Swift zit een Poineer Avic-F8430BT. Aardig dingetje, alleen hoe zet je handmatig de radiokanalen vast. Er zijn drie FM banden met elk 6 voorkeurskanalen. Graag zou ik de 18 kanalen willen vastzetten. Nu heb ik al in de handleiding gekeken, maar word ik er niet wijs uit.
Handleiding online vanaf blz. 80.

Een kanaal tunen lukt, maar zodra ik naar kanaal twee wilt onthoud hij kanaal 1 niet meer. Zie ook niet een knop opslaan.
Heb nu de sterkste kanalen automatisch laten instellen, maar nu heb ik drie keer BNR en die wil ik geen één keer Wink
04-05-2019 13:21
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
remytjuh1994 Offline
forumlid

Berichten: 789
Lid sinds: Feb 2014
Auto: Justy '03&Baleno 1.6 '00
Woonplaats: 's-Hertogenbosch
Bericht: #2
RE: Poineer Avic-F8430BT
Over t algemeen moet je een geheugenknop indrukken en ingedrukt houden voor een aantal seconden, dan onthoudt ie de huidige frequentie.

"Jaaaaaaaah?"
04-05-2019 19:13
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
Tomswiftswiftswift Offline
forumlid

Berichten: 1.317
Lid sinds: Aug 2012
Auto: personenauto
Woonplaats:
Bericht: #3
RE: Poineer Avic-F8430BT
Normaal gesproken hou je de 1 of 2 of 3 of 4 of 5 of 6 even vast om die zender onder dat nummer op te slaan. Ik luister enkel FM dus weet niet of je op die andere kanalen even makkelijk weer die 1 t/m 6 op slaat.

GTI Swift in classic cars editie 25
https://www.pressreader.com/netherlands/...0782092453
GTI swift in auto review dec 2018:https://www.autoreview.nl/

Swift GS cabrio, Swift GS, Swift Gti, Vitara, Kizashiii
04-05-2019 20:22
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
Ciedric Offline
forumlid

Berichten: 2
Lid sinds: Mar 2019
Auto: STI09 + Swift 1.2 Bandit
Woonplaats: Onder de rook van DH
Bericht: #4
RE: Poineer Avic-F8430BT
Ja precies ik had ook het idee dat je het kanaal 1, 2, 3, etc of de geheugenknop vast moet houden (ervaring vorige autoradio’s), maar dit is niet het geval en kom het ook niet in de handleiding tegen.

Bedankt voor de input!
04-05-2019 23:02
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 



Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)