inbouwcenter overijssel
#1
Wie weet er in overijssel een goede en betaalbare inbouwcenter die een 2 din radio en speakers in de voordeuren met demping kan inbouwen in mijn Swift van bouwjaar 2014?
Zou het zelf wel willen inbouwen maar heb geen ervaring met dit soort dingen. Vandaar mijn vraag.

Alvast bedankt voor jullie reacties.
Reply

#2
Je hebt zelf de speakers en 2din radio al gekocht?op YT staat een filmpje hoe je din2 inbouwt: https://www.youtube.com/results?search_q...double+din. Op zich niet zo moeilijk wie weet heb je hier wat aan. Misschien dat iemand van het forum bij jou in de buurt wat voor je kan betekenen. Ik zit er veel te ver voor vandaan.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#3
(19-03-2019, 14:24)Leibniz Wrote: Je hebt zelf de speakers en 2din radio al gekocht?op YT staat een filmpje hoe je din2 inbouwt: https://www.youtube.com/results?search_q...double+din. Op zich niet zo moeilijk wie weet heb je hier wat aan. Misschien dat iemand van het forum bij jou in de buurt wat voor je kan betekenen. Ik zit er veel te ver voor vandaan.

Ik heb de radio en speakers nog niet gekocht. Maar ik kan ze met een paar dagen in huis hebben. Ik ben er toch huiverig voor om het zelf te doen. Het zou inderdaad mooi zijn als iemand die in de buurt woont zou kunnen helpen.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.