Koplampen SX4 2008
#1
Beste mede eigenaren van een Suzuki.

Van de SX4 vd vrouw zijn de koplampen dof. Heb geïnformeerd wat het kost deze te herstellen maar da's bijna even duur als een nieuwe set en had geen garantie dat het netjes werd. Nou kwam ik een set tegen bij Winparts voor 169,- maar er zijn twee verschillende types. Een v-systeem en een k-systeem. Alle twee H4 en geschikt voor electrische verstelling. Een uit Hongarije en een uit Japan. Weet iemand wat het verschil is tussen deze twee types en of het uitmaakt waar het vandaan komt? Prijs verschillen zijn nogal erg groot. En daarbij ik ben al een tijdje op zoek naar "Smokey" glaasjes voor de spatbord knipperlicht. Iemand een link daarvan?

Alvast bedankt voor een antwoord .

Gr Fred
Reply

#2
https://www.concept-s.nl/alle-producten/...ipperlicht

Keuze uit smoke en chrome-smoke.
39



Reply

#3
Je kan koplampen schuren met schuurpapier 600 en daarna met blanke lak speciaal voor koplampen overspuiten zijn ze helder en ben je van het doffe af. Op YT veel filmpjes erover te vinden.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#4
Opletten met aftermarket koplampen, de afwerking, pasvorm en kwaliteit van het lichtbeeld kan bijzonder slecht zijn. Dan ga je er enkel op achteruit tov de originele lampen.
Als iets niet gaat zoals ‘t moet, moet ‘t maar zoals het gaat.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.