Stoelen Celerio
#1
Ik heb een vraag.... Ik rij nu bijna een jaar met mijn Celerio, naar volle tevredenheid, alleen ik ben rugpatient, en na een tijdje rijden begin ik dat wel te merken op de toch wel wat harde en weinig steun gevende Celerio stoelen.
Nu hebben wij in ons gezin ook een Renault Clio uit 2015 en die stoelen zijn voor mij veel comfortabeler.
Nu is mijn vraag: zijn er stoelen van een ander merk, die uiteraard comfortabeler moeten zijn, die ook in de Celerio passen? En zo ja, hoe zit dat dan bijvoorbeeld met de veiligheidsvoorzieningen van die stoel?
Reply

#2
Kunt er ook een speciale stoel in laten zetten, er zijn bedrijven gespecialiseerd in dit soort aanpassingen aan auto’s. Misschien dat zij je kunnen helpen.
Als iets niet gaat zoals ‘t moet, moet ‘t maar zoals het gaat.
Reply

#3
Je kan ook voor chauffeursstoelen rond zoeken.
Of aangepaste stoelen voor rugklachten.
Dan heb je een stoel waar je slechte rug beter van wordt Wink
Enig nadeel zullen de kosten kunnen zijn.
Aan de andere kant je hebt maar 1 lichaam.
Succes met je zoek tocht.
Reply

#4
(01-10-2018, 10:21)remytjuh1994 Wrote: Kunt er ook een speciale stoel in laten zetten, er zijn bedrijven gespecialiseerd in dit soort aanpassingen aan auto’s. Misschien dat zij je kunnen helpen.

Bedankt voor je reactie. Ik weet dat die bedrijven bestaan, dan heb je het over Scheel of ASS stoelen. Die zijn echter niet te betalen. Ik dacht als er een stoel van bijvoorbeeld een Clio in zou passen (eventueel met kleine aanpassing), die zit voor mij al 100x beter. Zoiets zou je nog tweedehands kunnen scoren denk ik. Maar als het niet kan, dan is het niet anders. Dan hou ik het gewoon zo. Ik doe het er al 40.000 km mee, dus wat klaag ik ;-).

(01-10-2018, 20:39)Walter Wrote: Je kan ook voor chauffeursstoelen rond zoeken.
Of aangepaste stoelen voor rugklachten.
Dan heb je een stoel waar je slechte rug beter van wordt Wink
Enig nadeel zullen de kosten kunnen zijn.
Aan de andere kant je hebt maar 1 lichaam.
Succes met je zoek tocht.

De kosten hik ik inderdaad tegenaan van dat soort stoelen! Als ik nog in Utrecht zou werken zou ik het misschien wel overwegen, maar nu voor totaal 2,5 uur reistijd per dag vind ik dat toch een beetje te gek worden...
Reply

#5
Voordeel bij dat soort stoelen is wel weer dat je als je een nieuwe auto koopt je gewoon die stoel weer over kan bouwen. Je kunt gewoon heel je leven met die ene stoel doen. Ik weet niet of dat de kosten rechtvaardigd voor je maar wel iets om mee te nemen
Reply

#6
Er zijn Scheel,ASS stoelen op MP kan je gaan kijken, ook bedrijven die ze verkopen,ernaartoe gaan en proefzitten. Ik had eerst een ASS stoel die voor mij niet lekker zat en heb die nu op bijrijderskant gezet en die andere op de bestuurdersplek en ik zit echt goed en heerlijk zou echt niet anders willen en ik was niet eens 40 euro kwijt voor de 2!Cliostoel kan je ook doen, zoek iemand die goed kan lassen en paar rails voor je kan lassen en wat aanpassingen aan de stoel.Moet te doen zijn.Ik zou vr een ASS stoel gaan, ik heb die van mij op MP gescoord en geen dag spijt van, zien er als nieuw uit. Heb nog de oude zetels dus die kunnen zo weer terug in.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.