Swift occasion gaan voor lage kms of lage leeftijd?
#21
140K is juist niet erg, beter dat als lage km stand, want dat betekent dat die in de stad of korte ritjes zijn. Niets is zo funest voor een auto als korte ritjes, is beter 1000km per week als 500 km korte stadsritjes, daar lijdt een auto veel meer door.Verder privacy glass vr 250 euro heb je dat opgelost,velgen kun je op MP scoren. Zou wat over de prijs onderhandelen en niet te druk maken.Op een auto verlies je altijd links om of rechts om. Je kan niet verwachten dat je na dan 9 jaar nog je geld eruit krijgt of maar 2000 euro verliest.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#22
Ok ga ook wel even langs om te onderhandelen denk ik. Waar moet ik op letten bij laten plaatsen privacy glass/folie? Ik zie vaak slecht geplaatst folie wat gaat hobbelen. Niet cool.
Weet iemand of deze facelift Swift tpms sensoren heeft? Daar maakt een setje velgen weer duurder als ik ze als winterbanden set ook rijdbaar wil hebben.
Reply

#23
Privacyglas kijk op MP er zijn er die garantie geven, schriftelijk, vraag ernaar. Is niet goedkoop, veel beunhazen helaas. Zou dat op mijn Baleno ook willen, alleen wordt dat duurder als heel die auto. Weet niet of die ketting of distributie heeft ,koppeling checken of beter nog, laat hem door ANWB keuren,kost je wat maar als er iets uitkomt heb je wel een onderhandelingspositie later en weet je wat er te wachten staat. Ga daar niet op bezuinigen, banden en velgen is even au maar als je 2 setjes hebt, is dat op den duur goedkoper .Of je neemt iemand mee die kijk heeft op een auto,maak een langere proefrit, ook snelweg, noodrem etc, alle verlichting nakijken, airco, knoppen etc, onder motorkap, kijk naar kieren rondom portieren, bumpers etc.Maak foto's,wordt vooral niet te enthousiast, slaap er een nachtje over. Succes
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#24
heeft een ketting. Leuke auto. Ga er voor en we zien je binnenkort op een meeting Wink
39



Reply

#25
(01-10-2018, 22:34)Leibniz Wrote: 140K is juist niet erg, beter dat als lage km stand, want dat betekent dat die in de stad of korte ritjes zijn. Niets is zo funest voor een auto als korte ritjes, is beter 1000km per week als 500 km korte stadsritjes, daar lijdt een auto veel meer door.Verder privacy glass vr 250 euro heb je dat opgelost,velgen kun je op MP scoren. Zou wat over de prijs onderhandelen en niet te druk maken.Op een auto verlies je altijd links om of rechts om. Je kan niet verwachten dat je na dan 9 jaar nog je geld eruit krijgt of maar 2000 euro verliest.
Ik snap dat je altijd wat afschijft, maar ik kan nu kiezen tussen 2011 & 100k km of voor 2014 & 145k km voor 1000 euro extra.
Qua restwaarde zullen beide over 5 jaar vergelijkbaar zijn vermoed ik, zeker als je op 220k km zit straks. Die van 2014 heeft wel net een grote beurt gehad en alle remmen rondom vervangen. Nieuwe voorbanden.
Reply

#26
praat wat van de prijs af en ga voor die van 2014 zou ik zeggen, rijd je wat nieuwer en heeft een onderhoud gehad.Die andere weet je ook niet wat je nog tegenkomt, rijd je ouder en de lagere kmstand ach is ook niet alles. Toen ik mijn Baleno kocht had die ook 121K maar rijdt nog steeds prima en geen dag spijt van gehad.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#27
Je had toch moeite met die 2011 type stoelen? Want dan zou ik in ieder geval daar niet voor kiezen.
Reply

#28
Stoelen maken geen verschil. (Allebei K.U.T. ?).
Maar dat vind ik vast iets op. Andere stoelen of de lendenbubbel wat laten bewerken door een bekleder oud.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.