Aankoop Swift
#21
Kijk dat is altijd fijn om te weten, pocoloco.

Wat vinden jullie van de prijs?(€2100) Die vindt ik namelijk toch nog wel aan de forse kant voor een autotje van dik 14 jaar oud. Maargoed mocht er recent vanalles aan vervangen en gedaan zijn en de bodem gewoon helemaal hard zijn dan is dat natuurlijk te rechtvaardigen.
En waar ik ook benieuwd naar ben is of dat, mits een beetje knap onderhouden, deze Swift zijn waarde een beetje behoud. Anders is het natuurlijk zonde van het hogere aanschafbedrag en dan zou ik dat geld liever in het onderhoud van onderstaande swift steken mocht daarvan iets aan vervanging toe zijn.

Heb ook deze 1.3 special nog gevonden in Rotterdam, kan ik mooi combineren http://www.kayaautomobielen.nl/Suzuki/Sw...o=gallerij
Zou toch verwachten dat ik voor die prijs(€1450) ook een mooie op de kop kan tikken, maar dat zien we vanzelf.
Reply

#22
Dat is ook een erg mooie! En tsja, hoeveel kan een auto van 2000 nog afschrijven? Een nieuwe auto schrijft dat complete bedrag de 1e dag zowat al af.
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#23
(01-05-2016, 12:18)swift16vrules Wrote: Dat is ook een erg mooie! En tsja, hoeveel kan een auto van 2000 nog afschrijven? Een nieuwe auto schrijft dat complete bedrag de 1e dag zowat al af.

Daar heb je gelijk in, zal allemaal wel meevallen.
ik ga vandaag eens even bellen om voor morgen een afspraak te maken.

Toevallig dit leuks nog tegengekomen, suzuki ignis sport. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=287537775 Zit wel aan de bovenkant van m'n budget maar ik vind het toch wel een mooi ding. Staat hier om de hoek dus ik ga kijken of ik daar vandaag eens tijd voor kan maken om langs te gaan
Reply

#24
Als je het kan zeker doen!!! Met deze mistlichtjes zie je ze niet echt vaak . Kleur is stoer.mooie recaro stoelen.lekkere motor. (Ik heb zelf de swift sport..fantastisch karretje).je hebt gelijk ook wat meer auto en verbruik is goed te doen.
39



Reply

#25
Als je t kan betalen, zeker de ignis!
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#26
Zojuist bij de ignis wezen kijken en was helaas een flinke tegenvaller.
Airco deed het sowieso niet, was niet bekend of dit een kwestie van afvullen was of een nieuwe pomp, pomp vervangen kost gelijk al het nodige. Rondje om de auto gelopen, alle remklauwen zaten allemaal helemaal vol met corrosie en de schijven waren ook aardig aangetast. Daarna toch een proefritje gemaakt, tijdens de proefrit even koppeling gecheckt. Op laten komen in z'n 4 met de handrem erop, had het idee dat deze redelijk versleten was omdat hij begon te slippen en ik de koppeling erg ver omhoog moest laten komen voordat de auto uiteindelijk afsloeg. Daarna nog wat drempels gepakt en met een matige vaart, 40 ofzo, knalde er steeds iets bij de achterkant. Klonk een beetje hetzelfde als een zwaar beladen auto met trekhaak waarvan de trekhaak dan op de drempel knalt. Kreeg dus het idee dat er op onderhoud het nodige bezuinigd was. Onderhoudsboekjes waren ook maar ingevuld tot 45.000, dus het was maar gokken wanneer er voor het laatst iets gedaan was aan de auto..
Al met al dus een te groot risico vond ik
Reply

#27
Dan toch maar voor een swiftje kijken?
Of deze ignis!

http://link.marktplaats.nl/m1043433820
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#28
(02-05-2016, 15:13)swift16vrules Wrote: Dan toch maar voor een swiftje kijken?
Of deze ignis!

http://link.marktplaats.nl/m1043433820

Toevallig was ik die ook al tegen gekomen.
Vanmiddag daar ook wezen kijken.
Hele nette goed onderhouden auto.
Rondom net nieuwe remmen en banden. Net een verse apk. En voor een heel leuk prijsje een deal kunnen sluiten.

Morgen wordt ie op naam gezet en neem ik hem mee naar huis.Smile

Foto's en de plannen die ik er mee heb zullen jullie binnenkort wel in mijn wie is wie zien
Reply

#29
Gefeliciteerd...en die topsnelheid ligt wel stukkie hoger dan de hier opgegeven 170 als het goed isWink
39



Reply

#30
Ah top! Prachtig karretje zo op de foto's.
[Image: 6vqu.jpg]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.