"Alles over Baleno versnellingsbak" topic
#41
Wanneer maakt hij nou lawaai, op het moment dat je wilt schakelen of gewoon tijdens het rijden?
[Image: eB9a9J3.jpg]
Reply

#42
Beide

Maar alleen bij de lage versnellingen
Reply

#43
Dus stel, je rijdt 60 in 3 en laat het gas los (zonder koppeling in te trappen), gaat het geluid dan met het toerental mee?
[Image: eB9a9J3.jpg]
Reply

#44
Nee
Reply

#45
Geluid tijdens het schakelen zijn vaak de synchromesh die versleten zijn, kan die in principe best oud mee worden.. Eerlijk gezegd als er voldoende olie in zit zal ik zolang het bij geluiden blijft er lekker mee doorrijden tot die er helemaal mee kapt..
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#46
Helaas zijn de 1.6 bakken bij een baleno berucht ben zelf voor 1.8 gegaan, idd je kan ermee doorrijden tot ie ermee kapt of een ruilbak proberen te scoren.
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#47
Hallo.

Zijn der toevalig mensen uit omg nijkerk gld die is naar me versnelings bak willen luisteren ben er nie over uit of de drukgroep /bak vervangen moet worden het gaat om een baleno 1.6 16v gs

Groet ronald
Reply

#48
Je hebt een 1.6 weet niet hoeveel km je auto heeft gehad, maar standaard sneuvelen ze rond de 1,5 ton iets eerder of later.De 1.6 is aardig berucht wat problemen aangaat. Kan je aangeven waar je problemen mee hebt dat ie uit versnelling schiet of dat je hem niet in versnelling krijgt,te hoog aangrijpt?
Iedereen kan een lichtpuntje zijn in andermans duisternis.
Reply

#49
(10-03-2018, 02:01)Leibniz Wrote: Je hebt een 1.6 weet niet hoeveel km je auto heeft gehad, maar standaard sneuvelen ze rond de 1,5 ton iets eerder of later.De 1.6 is aardig berucht wat problemen aangaat. Kan je aangeven waar je problemen mee hebt dat ie uit versnelling schiet of dat je hem niet in versnelling krijgt,te hoog aangrijpt?

Het is in zijn 1 2 3 met optrekken een soort ratelend zoemend geluid kopeling in hoor je niks hij schakelt verder goed kopelingsplaten zijn op maar soms is het geluid er dus wel maar soms hoor je ook niks
Zou het kunnen zijn dat de ollie op is
Reply

#50
Vrees dat je bak gewoon naar de maan is, een versnellingsbak hoort geen olie te verbruiken dus tenzij die lekt kan die niet leeg zijn.
[Image: 6vqu.jpg]
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.