Wagon R+ EM - inbouwmaat radio
#1
Hallo

ik ben benieuwd of er 2Din past in de radiosparing van een Wagon R+
hij is van 03-2000 maar het EM type nog.

Zijn er via China Japan goede radio's te bestellen ?
Reply

#2
je wagon r is dus het model van voor degene die zn carosserie deelt met de agila?

qua radio's zal ik marktplaats in de gaten houden, dingen zoals radios en versterkers via sites zoals aliexpress zijn vaak niet van al t de beste kwaliteit, maar daar is de prijs dan ook naar.

op marktplaats worden er duizenden radio's 2e hands aangeboden die nog prima werken, en een fractie kosten van de nieuwprijs.
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#3
Ja, als het goed is zit er een bakje onder je radio welke je kunt verwijderen, zoals in het plaatje hieronder:

[Image: 18903-96g.jpg]

China en Japan zijn 2 verschillende landen, culturen en voor jou ook fabrikanten. Een Japanse fabrikant maakt doorgaans goed spul, een Chineze fabrikant niet. Dat goedkope Chineze spul is gewoon niet goed. Ga voor Japans en koop het in NL via een gespecialiseerde winkel. Krijg je goede waar voor een goede prijs met doorgaans een goede service.

Wil je niet teveel geld uitgeven? Kijk eens naar een Clarion of JVC. Prima spul wat je voor scherpe prijzen kunt vinden. Niet zo top als Alpine, Pioneer of Kenwood maar alle waar naar zijn geld.
Reply

#4
heb er een goedkope clarion ingezet (wel nieuw). kon hoogwaardige Alpine erin krijgen maar die gaf direct storing Amp Guard (boxen zullen wel te licht zijn geweest ?)

Topic kan gesloten
Reply

#5
boxen te licht? lijkt me sterk. geen foutje in de bedrading? kortsluiting ofzo?
[Image: 6vqu.jpg]
Reply

#6
Waarschijnlijk een slechte massa, zou ik wel even controleren. Even kijken welke kleur kabel jjemoet hebben en even met een kabeloog op het metaal achter doet dashboard vastzetten. Zo gedaan en voorkomt problemen.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.