Dakdragers Baleno Hatch
#1
Beste forumleden,

Aangezien ik van de zomer met mijn baleno richting spanje wilt rijden en mijn baleno hatchback niet zo heel ruim is ben ik opzoek naar een paar dakdragers.

nu vroeg ik mij af of er dakdragers zijn voor een baleno hatchback?

ik heb al wat dakdragers zien staan op internet maar dit was vaak voor een sedan (dan klem je de dragers volgens mij tussen de rand van je portieren maar ik heb achter natuurlijk geen portieren)

weet iemand of de dakdragers van een sedan toch op 1 of andere manier op een hatchback passen, of dat er speciale dragers voor een hatchback zijn?

groeten

Sander
Reply

#2
volgens mij kan je ze hier gewoon bestellen: http://www.autovoordeelwinkel.nl/Webwink...AGERS.html
Volvo V70 D4 Geartronic (MY2015)
Saab 900 GT 16 classic (MY1987)
Reply

#3
(05-02-2010, 10:40)Thieuke Wrote: volgens mij kan je ze hier gewoon bestellen: http://www.autovoordeelwinkel.nl/Webwink...AGERS.html

Excuses, ik weet niet of het de bedoeling is zo'n oud topic te heropenen. Ik wilde dezelfde vraag stellen, maar ik kwam dmv de zoekfunctie uit op dit topic. Ook ik ben op zoek naar een eventuele mogelijkheid een dakkoffer te vervoeren met mijn Baleno Hatchback.

Bovenvermelde link heb ik gevolgd maar het is me niet duidelijk welke ik moet hebben. Weet iemand specifiek welke dakdrager ik moet gebruiken?
mijn website
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.