aankoop swift en wijzigen van motor
#21
oke, ja iemand bij mij in de klas komt uit winschoten en die zei dat hij niet zo heel netjes is.
maar ik ben van plan de winter eerst zo even door te komen en in februari of maart een swift gti aan te schaffen. natuurlijk blijf ik rondkijken of ik tegen een knappe swift aan loop voor een leuk prijsje.
Reply

#22
ik ga mee doen:p

Rijd al een tijdje met een GL maar die gaat te snel uit de bocht:p Heb zo al in de gracht terecht gekomen en tgn een beton blok en al die dingen. En hij remt ook niet zo goed vind ik persoonlijk. En het moet rapper, dus ik wil een gti:p Heb mijn plaatselijke garagist gevraagd om op zoek te gaan voor mij. Mss wat duurder maar hier in Belgie moeten ze jaartje garantie geven dus is wel leuk dan.

Ligt de gti beter in de bochten? De ophanging is lager heb ik gelezen en onafhankelijke veer potten! Dat moet de klus wel klaren zeker?
En het remmen is met dezelfde remblokken dacht ik maar op alle 4 de wielen dus, daar presteert hij ook al beter!

Is de tankinhoud groter? mijn swiftje heeft er een goeie 30 liter en de gti tegen de 40 zeker?

Mijn GL verbruikt gem. 7
Reply

#23
Steven Wrote:Rijd al een tijdje met een GL maar die gaat te snel uit de bocht:p Heb zo al in de gracht terecht gekomen en tgn een beton blok en al die dingen.

Misschien is het een goed idee om eerst een rij-opleiding te volgen? 34
[Image: quote1.gif]
Reply

#24
Enige verschil tussen Gl en Gti qua onderstel is dat de gti voor en achter een stabilisator stand heeft en de GL alleen voor een dunnere. En de gti heeft schijfremmen rondom. En misschien dat de gti iets stuggere veren heeft.
Voor de rest is het onderstel hetzelfde! GL heeft ook al onafhankelijke veerpotenWink

Tankinhoud is ook hetzelfde! Allebij 40 literWink Jij dus ook...

Ik zou eerst maar eens je swift verlagen, bredere banden van een goede kwaliteit op breedere wielen en eventueel veerpootbruggen nemen! Dan heeft hij al een goede wegligging!
Dan hiermee een tijd rijden, totdat je de swift wel in in bedwang kan houden alvoren voor meer pk's te gaan Wink
Reply

#25
heh,

ik zou idd wel een rally rijbewijs willen gaan afleggen of op circuit gaan rijden met de swift. Maar met 69pk vind ik het nog iets te traag. Ik veronderstel ook dat de gti veel meer koppel heeft dan de GL waardoor je minder met de hoge toeren moet gaan spelen zoals met de GL om vooruit te graken.

De swift ombouwen zie ik niet zitten omdat ik het de moeite niet vind. Bredere banden heb ik aan gedacht maar nog niet gedaan. Ik ga dit doen met de gti:p

Ik moet wel zeggen dat de achterkant van mijn swift wat omlaag hangt. Waardoor ik aan een goede snelheid van 35
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Powered By MyBB, © 2002-2024 Melroy van den Berg.