Suzuki Club Nederland Forum
Foto's - Printable Version

+- Suzuki Club Nederland Forum (https://www.suzukiclubnederland.nl/forum)
+-- Forum: Algemeen (https://www.suzukiclubnederland.nl/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Ideeƫnbus (https://www.suzukiclubnederland.nl/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Thread: Foto's (/showthread.php?tid=29082)



Foto's - swiftkevin - 25-11-2019

Misschien een optie toe voegen om foto's direct toe te voegen op het forum, of via een goede site zoals Imgur. Ik zie talloze topics met tinypic's die verwijderd zijn.


RE: Foto's - Mafkikker - 26-11-2019

Dit forum bestaat al sinds december 2004 volgens mij en we hadden onze hoogtij dagen in de tijd dat foto-uploadsites nog volop gratis verkrijgbaar waren en waarin je nog kon hotlinken. Tegenwoordig staan die sites vol met reclame en mag je geen directe links meer plaatsen. Dus al die oude links zijn gedateerd en afgeschermd omdat ze daar geen reclameinkomsten uit kunnen halen. Vandaar dat een hoop oude(re) links niet meer werken.

Die mensen zitten soms ook al jaren niet meer op het forum en de links worden dus ook niet bijgewerkt of de foto's opnieuw geupload.


RE: Foto's - swiftkevin - 24-12-2019

(26-11-2019, 08:38)Mafkikker Wrote: Dit forum bestaat al sinds december 2004 volgens mij en we hadden onze hoogtij dagen in de tijd dat foto-uploadsites nog volop gratis verkrijgbaar waren en waarin je nog kon hotlinken. Tegenwoordig staan die sites vol met reclame en mag je geen directe links meer plaatsen. Dus al die oude links zijn gedateerd en afgeschermd omdat ze daar geen reclameinkomsten uit kunnen halen. Vandaar dat een hoop oude(re) links niet meer werken.

Die mensen zitten soms ook al jaren niet meer op het forum en de links worden dus ook niet bijgewerkt of de foto's opnieuw geupload.

Jammer, is het dan geen idee dat het forum zelf een image uploader heeft? Dan blijft het voor altijd bewaard, zolang dit forum blijft bestaan Wink


RE: Foto's - Mafkikker - 26-12-2019

We hebben toentertijd bewust gekozen om geen foto's op het forum te hebben staan, omdat je daarmee het forum steeds groter maakt en je steeds meer opslagruimte nodig had. Met de huidige kwaliteit van de foto's en de bijbehorende formaat en bestandsgrootte loopt het binnen de kortste keren volledig uit de hand. Het was en is een low-budget forum de laatste jaren omdat de club zo goed als niet meer bestaat en praktisch geen inkomen genereert.


RE: Foto's - Tomswiftswiftswift - 26-12-2019

Jep we need active new membersSmile Buiten facebook etc zijn er nu gewoon minder car enthousiasts dan 20 jaar geleden toen fast&furious uitkwam. 34